Obiranje mandarin

Opis programa


OBIRANJE MANDARIN 3dni


Sarajevo, Titov Bunker, Jablanica,izvir reke Bune in dolina reke NeretveDatum:    09. – 11.10.2020  in 23. – 25.10.2020


 


 


1. dan: Slovenija - Sarajevo


Zbor potnikov z zgodnjih jutranjih urah in vožnja skozi Hrvaško vse do Slavonskega Broda, kjer bomo prestopili mejo v Bosno in Hercegovino. Pot bomo nadaljevali mimo in Zenice proti Sarajevu. Ob prihodu v mesto si bomo najprej ogledali mestne znamenitosti skupaj z lokalnim vodnikom, nato pa boste imeli prost čas za samostojne oglede in nakupe na Baščaršiji, središču mesta, kjer najdete trgovinice, rokodelske delavnice, čevabdžinice ..  Po želji bostre lahko poskusili tudi znane »sarajevske čevape«. Popoldne se zopet zberemo in se odpravimo na ogled Tunela spasa oz tunela upanja, ki je bil v času vojne edini izhod( skrivni) iz obleganega mesta. Vožnja do hotela, namestitev v dvoposteljne sobe, večerja in nočitev.


 


2. dan: Sarajevo Konjic - Jablanica – izvir reke Bune – Neum


Po zajtrku  se odpravimo naprej po dolini reke Neretve vse do kraja do Konjic. Tu se bomo ustavili za ogled  Titovega bunkerja, ki je bil ena največjih skrivnosti v nekdanji Jugoslaviji. Z Njihov vodnik nam bo razkril marsikatero zanimivo informacijo. Nadaljevanje vožnje do Jablanice in kratek postanek za ogled mostu, prizorišča znamenite bitke za ranjence. Naš naslednji postanek bi pri izviru reke Bune. Izvir je tako močan, da takoj ustvari reko, ki je  prava mojstrovina narave. Videli boste tudi derviški samostan – tekija-(zunanji ogled). Samostan je dal zgraditi turški sultan v 16. Stoletju. Lahko se boste sprehodili ob reki ali pa se ustavili v eni izmed restavracij na kosilu,kavi…  Nato nas čaka le še pot proti morju. Odpravili se bomo do Neuma, kjer se bomo namestili v hotel. Pred večerjo boste imeli še nekaj prostega časa. Večerja v hotelu. Po večerji pa sledi zabava z živo glasbo. Nočitev.


 


3. dan: Neum -  dolina reke Neretve (obiranje mandarin) - Slovenija


Po zajtrku se bomo ob reki Neretvi odpeljali  do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na čolne - trupice. Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato  odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


 


CENA : 189 € na osebo za rezervacije do 30.07.2020


                                     REDNA CENA:  199 € na osebo
V CENO JE VKLJUČENO : Avtobusni prevoz, vodnik na poti, Ogled  Sarajeva z lokalnim vodnikom, obisk  tunela spasa, namestitev v dvoposteljni sobi, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Sarajevu, vstopnina za ogled Titovega bunkerja, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Neumu z zabavo zvečer, Program obiranja mandarin( vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator, harmonikaš na avtobusu, zunanji ogledi po programuorganizacija in DDV

Termini: 9.-11.10.2020 in 23.-25.10.2020

Cena: od 189.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz, vodnik na poti, Ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom, obisk tunela spasa, namestitev v dvoposteljni sobi, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Sarajevu, vstopnina za ogled Titovega bunkerja, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Neumu z zabavo zvečer, Program obiranja mandarin( vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator, harmonikaš na avtobusu, zunanji ogledi po programuorganizacija in DDV

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec