Obiranje mandarin

Opis programa


OBIRANJE MANDARIN 3dni


Kornati, dolina reke Neretve, Vepric in TrogirDatum: 8. - 10.10.   in   22.10.-24.10.2021 


1. dan: Slovenija – Kornati - Gradac


Zbor potnikov v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Zadra. Od tod bomo pot nadaljevali s turistično ladjo, kjer se bomo najprej okrepčali z zajtrkom, nato pa si bomo ogledali Kornate, ki so najlepše in največje otočje, ki jih lahko najdemo v Jadranskem morju. Sestavlja jih kar 152 otokov, manjših otočkov ter različnih grebenov. Na ladji si bomo privoščili tudi kosilo, nato pa sledi vožnja do hotela, namestitev v dvoposteljne sobe, večerja, sprehod ob obali in nočitev.


 


2. dan: Gradac -  dolina reke Neretve (obiranje mandarin) - Gradac


Po zajtrku se bomo ob reki Neretvi odpeljali  do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na čolne - trupice. Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato  odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo z živo glasbo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Ob povratku do hotela, boste imeli pred večerjo še nekaj prostega časa. Večerja v hotelu in nočitev.


 


3. dan: Gradac – Makarska (Vepric) - Trogir - Slovenija


Po zajtrku zapustimo hotel in se odpravimo skozi Makarsko riviero do svetišča Vepric, ki je posvečeno Materi Božji Lurdski. Po ogledu svetišča se bomo po jadranski magistrali ob obali zapeljali do Trogirja. Trogir je hrvaški otok, ki ima največjo zbirko zgodovinskih znamenitosti na svetu, zaradi tega pa je našel mesto tudi na UNESCO-vem seznamu. Skupaj si bomo ogledali mesto, nato pa boste imeli še nekaj časa zase. V popoldanskih urah sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


  


 


 


 


CENA: 199 € na osebo (ob prijavi min. 40 potnikov)


  


 


 


 


  


Termini: 8. - 10.10.2021 , 22.10.- 24.10.2021

Cena: od 199.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz,
  • harmonikaš na avtobusu,
  • vodnik na poti,
  • vožnja z ladjico do Kornatov z vključenim zajtrkom in kosilom ter pijačo, ter vstopnico v nacionalni park Kornati,
  • 2x namestitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom v hotelu,
  • program obiranja mandarin (vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator),
  • lokalno vodenje po Trogirju,
  • zunanji ogledi po programu,
  • organizacija in DDV.

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja