Počitnice na otoku Rab

Opis programa


 


 OTOK RAB – APARTMAJI GRCE


TERMINI: 


25.06. – 02.07.2021

23.08. – 30.08.2021

 08.09. – 15.09.2021 

V mestecu Barbat na prečudovitem otoku Rab vam nudimo v apartmajih Grce 7 dnevne počitnice na katere se boste odpeljali z avtobusom. V obeh apartmajskih hišah so apartmaji lično opremljeni. Na voljo so dvo ali večposteljni. Vsak apartma ima tudi klimo in televizijo. Od morja so oddaljeni od 100-300m, odvisno v kateri nastanitvi boste. Gostitelja Ruža in Ivo vas bosta razvajala s svojimi kulinaričnimi dobrotami za zajtrk in večerjo. Zvečer pa bo za dobro voljo poskrbel tudi naš animator in kaj zaigral na harmoniko. En dan se bomo z avtobusom odpeljali po otoku in obiskali glavno mesto Raba, drug dan pa si privoščili celodnevno kopanje na eni izmed njabolj znanih plaž na Rabu in sicer na rajski plaži v Loparju.

 

CENA: (za min. 30 potnikov)

25.06. - 02.07.2021  367€

23.08. - 30.08.2021  367€

08.09. - 15.09.2021  343€

Termini: Glej pri programu

Cena: od 343.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • prevoz s turističnim avtobusom
 • 7 x nastanitev v apartmaju oz. dvoposteljnih ali triposteljnih sobah na osnovi polpenziona
 • 1 x enodnevni avtobusni izlet po mestu Rab in otoku Rab
 • 1 x večerni obisk mesta Rab
 • 1 x kopanje na rajski plaži San Marino v Loparju
 • Zabavni večeri z našim animatorjem
 • turistična taksa
 • cena je preračunana na najmanj 30 prijavljenih potnikih

 

Doplačila

 • Enodnevni izlet z ladjico 35,00€ (vožnja mimo
 • Golega otoka, uvale Mag, uvale Sv. Mara in Sv.
 • Krištof, kosilo in možnost kopanja)
 • Enoposteljna soba 10€/dan
 • Doplačilo v primeru prijavljenih najmanj 20
 • potnikov = 50€

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina