Prlekija - turistični boni

Opis programa


 


 


PRLEKIJA


TERMIN: 10.9. - 12.9.2021Da bodo počitniški dnevi še bolj brezskrbni, se nam pridružite na počitnicah z avtobusom! 


1.       dan


V jutranjih urah se bomo odpravili proti Ptuju. Vmes se bomo ustavili na kavici, ob prihodu pa si bomo ogledali mesto Ptuj. Kasneje se odpravimo proti Ormožu, kjer si ob degustaciji ogledamo vinsko klet Ormož, nato pa se odpravimo do Hotela Radin v Radencih. Po namestitvi boste lahko uživali v notranjih in zunanjih bazenih, ter svetu savn. Posebnost Hotela Radin je Salon zdravja z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih. Po večerji v hotelu se bomo družili in zaplesali ob zvokih harmonike.


2.       dan


Zajtrk v hotelu in prosti čas, ki ga lahko izkoristite za kopanje, koriščenje drugih hotelskih storitev ali prosto potepanje po Prlekiji.  V popoldanskih urah, pa se bomo z avtobusom odpeljali do Čebelarskega muzeja. Ob ogledu muzeja bomo spoznali čebelarstvo, njegovo zgodovino, prikazali nam bodo proces pridobitve meda, medenih likerjev, izdelkov iz voska in še in še.. Hkrati si bomo ogledali tudi zeliščni vrt in degustirali njihove izdelke. Sledi ogled vinske kleti in degustacija, kasneje pa še večerja na turistični kmetiji, kjer bo za zabavo zopet poskrbel naš animator.


3.       dan


Zajtrk v hotelu in še nekaj prostega časa za zadnje trenutke uživanja v termalni vodi. Po odhodu iz hotela se odpravimo do reke Mure, kjer bomo spoznali splavarjenje in se z brodom zapeljali čez Muro. Sledi ogled trgovine, kjer prodajajo moko, meljejo in luščijo žito. Spoznali boste mlinarstvo in kupili boste lahko njihove izdelke. Ker pa je Prlekija znana po lončarstvu, si bomo za konec ogledali še to obrt. Pri družini, ki se že 140 let ukvarja z lončarstvom, si bomo ogledali muzej in spoznali lončarstvo. Sledi večerja in odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.


 


MOŽNOST UNOVČITVE DRŽAVNIH TURISTIČNIH BONOV V VREDNOSTI 126,00€  


DOPLAČILO SAMO 115,00€


(pri udeležbi min 30 potnikov)


 


 

Termini: 10.9.-12.9.2021

Cena: od 115.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah
 • - neomejeno kopanje
 • - kopalni plašč
 • - 3x večerja
 • - prijavnina in turistična taksa
 • - prevoz s turističnim avtobusom
 • - zabavni večeri z animatorjem
 • - ogledi po programu (mesto Ptuj, 2x vinska klet, čebelarstvo, turistična kmetija, brod na Muri, lončarstvo, mlinarstvo)
 • - organizacija in vodenje izleta

 

Doplačila

 • Doplačila:
 • - enoposteljna soba 17€/dan
 • - v primeru manjšega števila prijav (20 potnikov) se doplača 25€

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,