Slovaška - Bratislava

Opis programa

Zbor potnikov v jutranjih urah v Laškem. Pobiranje potnikov v Celju, počivališču Tepanje, Mariboru in nato vožnja v smeri proti Šentilju, mimo Gradca in Dunaja vse do  slovaške prestolnice Bratislave. Že od daleč bomo videli grad, ki dominira nad mestom. Najprej se bomo podali na ogled z avtobusom. Peljali se bomo mimo predsedniške palače Grassalkovich:  današnje rezidence slovaškega predsednika, ambasad različnih držav, šol vse spomenika padlim Slavin. Nato se ustavimo še na gradu, od koder se razprostira čudovit pogled na Donavo in okolico. Po spustu s hriba se na ogled mestnega jedra odpravimo peš. Sprehod mimo mestnih vrat, Michalovega stolpa, Kamniti trg, katedrale sv. Martina … Po ogledih boste imeli prost čas za spoznavanje mesta, nakup spominka ali le postanek za kosilo in pivo v kateri izmed pivnic. Pozno popoldne se bomo zopet zbrali in se odpravili nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah. 


CENA:  43 € (pri 45 prijavljenih), 48€ (pri min 35 prijavljenih)

Termini: 17.10.2020

Cena: od 43.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz,
  • Vodnika na poti
  • Cestnine in DDV
  • Zunanji ogledi,
  • Organizacija

 

Doplačila

  • vzpon na razgledno ploščad SNP = cca. 7,50 €

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje