Obiranje jagod v dolini reke Neretve

Opis programa

1.dan: Slovenija – Šibenik – Trogir  – Omiš


V zgodnjih urah bomo krenili iz Celja, mimo Laškega, Krškega, se zapeljali proti Hrvaški. S postanki sledi vožnja do Šibenika, kjer bomo naredili naš postanek za ogled mesta v lastni režiji, kakšno kavico ali nakup. Šibenik  je eno izmed najstarejših hrvaških mest, z burno zgodovino in številnimi naravnimi lepotami. Najbolj znan simbol mesta Šibenika je Katedrala Sv. Jakoba, ki se nahaja na UNESCO-vem seznamu svetovne kulturne dediščine. Je edinstvena v svetu, saj je v celoti zgrajena izključno iz kamna, brez kakršnegakoli vezivnega materiala, okrašena pa je z 72 kamnitimi portreti prebivalcev, ki so v času gradnje živeli v Šibeniku.  Nato se opravimo naprej do Trogirja. Z lokalnim vodnikom si bomo ogledali mestno jedro na otočku pod UNESCOVO zaščito: kopna vrata, morska vrata, katedrala, palača Cipiko, mestna loža… Po ogledu bomo  pot bomo nadaljevali do Omiša, kjer se bomo namestili v hotel. Večerja z vključeno pijačo in nočitev.


2.dan: Omiš


Zajtrk v hotelu. Ta dan boste imeli prost za počitek, plavanje, samostojne oglede... Večerja z vključeno pijačo in nočitev.


3.dan: Omiš– Dolina reke Neretve – Omiš


Po zajtrku se  bomo odpeljali v dolino Neretve,do nasadov, kjer gojijo jagode.


Domačini nas bodo pričakali s pijačo dobrodošlice in izdelki iz jagod, katere bomo degustirali. Nato se bomo podali med nasade in obirali jagode (1 kg je vključenih v ceno). Sledi vožnja do restavracije, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zaključek programa. Povratek do Omiša in sprehod po mestnem jedru. Prosto za kopanje. Večerja z vključeno pijačo in nočitev.


4. dan: Split - Slovenija


Po zajtrku bomo zapustili hotel in se odpeljali v smeri proti Splitu. Z lokalnim vodnikom si bomo ogledali staro mesto, se sprehodili po vedno živahni rivi  ter si ogledali znamenitosti: Dioklecijanovo palačo iz 4. Stoletja, ostanke rimskega obzidja, katedralo Sv. Dujma... Po ogledu, boste imeli prost čas za samostojne oglede, kavo, kosilo, nato pa se odpravimo nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


  


CENA:


220€ pri udeležbi min 45 potnikov


240€ pri udeležbi min 35 potnikov


 


 

Termini: 29.04.-02.05.2021

Cena: od 220.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • • Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji
 • • Spremljevalca na poti
 • • Postanek v Šibeniku
 • • Ogled mesta Trogir z lokalnim vodnikom
 • • namestitev v 1/2 sobah v hotelu *** ( turistično naselje)
 • • 3 x pol penzion z vključeno pijačo pri večerji (točena pijača)
 • • Program obiranja jagod v dolini reke Neretve, pijača dobrodošlice, degustacija izdelkov iz jagod, kosilo z vključeno pijačo
 • • Ogled Splita z lokalnim vodnikom
 • • Organizacijo ter nezgodno zavarovanje potnikov na avtobusu
 • • Cestnine in parkirnine

 

Doplačila

 • enoposteljna soba - 15€/noč

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja