Obiranje mandarin

Opis programa


OBIRANJE MANDARIN 3dni


Kornati, dolina reke Neretve, Vepric in TrogirDatum: 8. - 10.10.   in   22.10.-24.10.2021 


1. dan: Slovenija – Kornati - Gradac


Zbor potnikov v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Zadra. Od tod bomo pot nadaljevali s turistično ladjo, kjer se bomo najprej okrepčali z zajtrkom, nato pa si bomo ogledali Kornate, ki so najlepše in največje otočje, ki jih lahko najdemo v Jadranskem morju. Sestavlja jih kar 152 otokov, manjših otočkov ter različnih grebenov. Na ladji si bomo privoščili tudi kosilo, nato pa sledi vožnja do hotela, namestitev v dvoposteljne sobe, večerja, sprehod ob obali in nočitev.


 


2. dan: Gradac -  dolina reke Neretve (obiranje mandarin) - Gradac


Po zajtrku se bomo ob reki Neretvi odpeljali  do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na čolne - trupice. Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato  odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo z živo glasbo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Ob povratku do hotela, boste imeli pred večerjo še nekaj prostega časa. Večerja v hotelu in nočitev.


 


3. dan: Gradac – Makarska (Vepric) - Trogir - Slovenija


Po zajtrku zapustimo hotel in se odpravimo skozi Makarsko riviero do svetišča Vepric, ki je posvečeno Materi Božji Lurdski. Po ogledu svetišča se bomo po jadranski magistrali ob obali zapeljali do Trogirja. Trogir je hrvaški otok, ki ima največjo zbirko zgodovinskih znamenitosti na svetu, zaradi tega pa je našel mesto tudi na UNESCO-vem seznamu. Skupaj si bomo ogledali mesto, nato pa boste imeli še nekaj časa zase. V popoldanskih urah sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


  


 


 


 


CENA: 189 € na osebo za rezervacije do 31.07.2021


  


 


 


 


  


Termini: 8. - 10.10.2021 , 22.10.- 24.10.2021

Cena: od 189.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz,
  • harmonikaš na avtobusu,
  • vodnik na poti,
  • vožnja z ladjico do Kornatov z vključenim zajtrkom in kosilom ter pijačo, ter vstopnico v nacionalni park Kornati,
  • 2x namestitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom v hotelu,
  • program obiranja mandarin (vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator),
  • lokalno vodenje po Trogirju,
  • zunanji ogledi po programu,
  • organizacija in DDV.

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina